Marketing Service

Marketing Service hos MarketIT

Marketing Sevice er det grundlæggende produkt hos MarketIT. Det giver din virksomhed adgang til en profesionel marketing afdeling, som kun koster penge når du bruger den. Dette betyder at du altid har en kompetent marketing konsulent ved hånden, der kender din virksomhed, markedssituation og konkurrenter.

Dette kendskab kombineret med fast samarbejde, gør det muligt hele tiden at optimere virksomhedens markedsføring og dermed opnå det størst mulige udbytte.

En Marketing Service aftale kan skrues sammen på mange forskellige måder, alt efter behov og økonomi. Vi laver gerne en fast aftale, så markedsføringsomkostningerne er overskuelige og lette at budgettere med.

Markedsføringskampagner

Markedsføringskampagner løber oftest over kort tid, hvor der i den tid handler om at opnå den højst mulige eksponering. Det er underordner om det handler om en ny virksomhed der åbner, eller bare et nyt produkt eller tilbud.

Hvis en markedsføringkampagne skal give det størst mulige udbytte, kræver det koordinering af en masse forskellige elementer. Der skal bl.a. tænkes på medievalg, målgruppe, grafisk layout, timing og meget andet. MarketIT har erfaring med markedsføringskampagner og kan håndtere dele af eller hele kampagner.

Vores ydelser er tilpasset små og mellemstore virksomheder, dermed også prisen, så det koster ikke en bondegård at få profesionel markedsføring. Vi giver gerne en fast pris inden arbejdet begynder, så det er overskueligt for begge parter.

Rådgivning

Markedsføring er i dag en af de vigtigste opgaver i driften
af en virksomhed. Det er samtidig blevet sværere at markedsføre sig i et marked med mange nye medier,
samt hårdere konkurrence. Her er det vigtigt at virksomhedens markedsføringskroner bruges bedst
muligt og dermed giver den størst mulige effekt.

MarketIT rådgiver små og mellemstore virksomheder i markedsføring på mange niveauer. I forbindelse med kampagner, tilbyder vi rådgivningen i pakker, til en fast pris, der gør markedsførings-udgifterne overskuelige og lette at budgettere.

Rådgivning udføres også på time eller fast basis, hvor MarketIT fast kan overtage markedsføringen af virksomheden og dermed konstant vedligeholde og optimere markedsføringsindsatsen. Dette gør at du som kunde kan fokusere på driften af virksomheden.