Grafisk Layout og markedsføringsindtryk

Grafisk Layout

I et marked hvor kunderne eksponeres for flere og flere markedsføringsindtryk hver dag, er det blevet vigtigt at virksomheden fremstår professionel og med en klar grafisk identitet. Det gør at virksomhedens markedsføring lettere genkendes og dermed lettere huskes af potentielle kunder.

MarketIT udfører en bred vifte af opgaver med grafisk design, måde i forbindelse med online og offline medier. Layout og opsætning af annoncer, brevpapir, kuverter, visitkort, plakater, flyers og bannere udføres professionelt og kan derefter produceres samt leveres ofte fra dag til dag.

Produktion

MarketIT samarbejder med en række trykkerier og vi kan derfor også stå for produkion af dine tryksager. De fleste af vores tryksager produceres fra dag til dag af lokale trykkerier. Fælles for disse leverandører er at vi kan stå inde for kvaliteten, sikret gennem længere tids samarbejde.

Vores indgående kendskab til vores samarbejdspartnere gør at vi med garanti kender det bedste sted at få netop dine tryksager produceret.

Vision
Vores vision er at små og mellemstore virksomheder skal have mulighed for at udnytte de mange fordele der ligger i en professionel marketing indsats, der ellers er forbeholdt store virksomheder med egen marketing afdeling. MarketIT går ind og håndterer disse opgaver, præcis som var det en afdeling i din virksomhed.

Udvikling
MarketIT er hele tiden med på udviklingen indenfor markedsføring og det sætter vi en ære i. Det nye medie indenfor markedsføring er CMS. Hos MarketIT har vi specialiseret os i at anvende CMS som markedsføring, til dialog med kunder, betaling og meget andet.